Інструктаж з навчальної практики «Правове регулювання господарських відносин»

26 червня 2023 року викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки було проведено інструктаж з навчальної практики «Правове регулювання господарських відносин» для здобувачів вищої освіти другого курсу факультету менеджменту спеціальностей 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 241 «Готельно-ресторанна справа», 051 «Економіка», 242 «Туризм», 122 «Комп’ютерні науки».

Здобувачів вищої освіти було детально ознайомлено з програмою практики, зокрема, щодо проходження онлайн курсів на різних освітніх платформах (Почати бізнес. Креативна індустрія; Фінансова грамотність для підприємців; Доступ до публічної інформації; CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті; Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства та інші).

Завідувач кафедрою, проф. Альона Ключник розповіла про специфіку проходження практики в умовах воєнного стану, мету та завдання практики, ознайомила з процедурою проходження практики, окреслила масштаб та особливості роботи. 

Проф. Ірина Гончаренко особливу увагу приділила збору документації, зазначила очікувані результати практики та вимоги до оформлення Звіту з практики. 

Доц. Наталія Шишпанова наголосила на важливих датах проходження практики та ознайомила з процедурою майбутнього захисту результатів практики.

Бажаємо здобувачам факультету менеджменту належним чином виконати програму практики та отримати гарні враження від проходження практики.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget