Міжнародний день поля у межах форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри»

01 червня 2023 року на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету урочисто відзначили Міжнародний день поля у межах форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри». Загалом участь у заході взяли 878 учасників із різних куточків України та Польщі.

Відкрив захід ректор Миколаївського національного аграрного університету, голова Науково-координаційної ради Південного міжрегіонального наукового центру Національної академії аграрних наук України, академік В’ячеслав Шебанін, привітавши почесних гостей, науково-педагогічний та студентський колективи  університету – усіх, для кого дане свято є безцінною можливістю професійного зростання та збагачення досвідом.
Підтвердженням глибокої поваги, вдячності науково-педагогічному і студентському колективам Миколаївського національного аграрного університету за невтомну працю, перемоги, здобутки в науковій, освітній і мистецькій діяльності є участь у заході високоповажних гостей, з-поміж яких:
1. В’ячеслав Шебанін – ректор Миколаївського національного аграрного університету;
2. Віталій Кім – начальник Миколаївської обласної військової адміністрації;
3. Олександр Гайду – голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, народний депутат України
4. Ярослав Гадзало – Президент Національної академії аграрних наук України;
5. Олег Шаров – генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти головного управління вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки;
6. Марек Ружняк – власник польської компанії «MzuriWorld»;
7. Станіслав Ніколаєнко – ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, голова Громадської організації «Асоціація працівників аграрних навчальних закладів України «УКРАГРООСВІТА»;
8. Олександр Пасічний – народний депутат України;
9. Ірина Кормишкіна – народний депутат України;
10. Артем Чорноморов – народний депутат України;
11. В’ячеслав Соколов – директор Селекційно-генетичного інституту «Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення НААН».
Колективом Миколаївського національного аграрного університету підготовлено насичену програму Міжнародного дня поля, зокрема:
- презентація нових сортів зернових і гібридів технічних культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів (Німеччина, Франція, Молдова, Сербія, Чехія та ін.);
- ознайомлення із системою смугового землеробства MZURI Pro-Tilll за умов природного і штучного зволоження; демонстрація посівних комплексів MZURI WORLD Sp. zo. o, HORSCH (Німеччина), Clidon (Великобританія);
- презентація та дегустація продукції Науково-навчально-виробничих лабораторій з вівчарства (Асканійська, Романівська порода), свинарства, рибництва, птахівництва (яйця перепелині), переробки та визначення якості рослинних масел (олія соняшникова), м’ясних продуктів (напівкопчені ковбаси, варено-копчені ковбаси, сосиски «Мисливські»), хлібобулочні вироби тощо;
- ознайомлення з новітніми сортами зернових колосових культур вітчизняної та зарубіжної селекції;
- презентація сучасної бджолиної пасіки та апізони, «Зеленої аудиторії»;
- презентація сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва - LOZOVA MASHINERY, JOHN DEER, LEMKEN, NEW HOLLAND, CLAAS, AMAZONE, MZURI WORLD Sp. zo. o, JCB, KUHN тощо.

На заході було представлено компанії сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, селекційні компанії, промислові компанії тощо та провідні заклади аграрної освіти, науки і виробництва.

Компанії сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, селекційні компанії, промислові компанії

Компанія «MZURI WORLD» – розробник новітньої системи смугового землеробства за технологією Mzuri World Pro-Till, що полягає в обробці тільки вузьких смуг ґрунту. Агрегати Mzuri – це універсальні машини, що дозволяють сіяти всі зернові культури, ріпак, бобові, кукурудзу, сою, соняшник, льон, мак, коноплі та інші. Посів різних видів можна здійснити одним агрегатом, який легко трансформується у відповідну секцію для точного висіву.

Контакти:

Директор – Марек Ружняк.

Адреса: ul. Stawowa 1, Śmielin 89-110 Sadki.

тел. 523860000

е-mail: m.rozniak@agro-land.eu.com

sklep@agro-land.eu.com 

sekretariat@agro-land.eu.com 

Компанія «Техноторг» – найбільша компанія з реалізації сільськогосподарської техніки на ринку України з часткою ринку 35%. Найширший асортимент вітчизняної та імпортної техніки – понад 100 постачальників: широкий вибір техніки дозволяє зробити оптимальний вибір, що відповідає потребам клієнта; широкий асортимент техніки від провідних світових виробників; широкий модельний ряд спецтехніки; імпорт вживаної техніки з Європи з наданням гарантії.

Контакти:  

Виконавчий директор – Калюжний Юрій Ігорович Адреса:

м. Миколаїв, вул. Героїв України, 113/1,

тел. (0512)77-65-01

е-mail: info@technotorg.com

 

Компанія «AGSOLCO Ukraine» – займається постачанням імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин, а також всіх елементів агротехнологій - насіння, засобів захисту рослин, добрив.

Офіційний дистриб’ютор та імпортер продукції бренду «BROUAV» в Україні та пропонує широкий модельний ряд БПЛА для будь-яких потреб. Численне представництво в регіонах України дає можливість комплексного обслуговування з продажу та післяпродажу кваліфікованими інженерами!

Контакти:

Директор: Осадчий Роман Михайлович

Адреса: Україна, м. Київ, вул. Індустріальна, 31

тел. 044 290 7626

е-mail: office@agsolco.com

 

Міжнародна компанія «ADVАNTA SEEDS» здійснює дослідження, селекцію та виробництво насіння основних сільськогосподарських культур: соняшнику, зернового і кормового сорго, кукурудзи, рису, ярої пшениці і ярого ріпаку, сої, бавовнику і овочів.

Контакти:

Директор: Бараненко Вячеслав Олексійович

Адреса: 01042, Україна, 01042, м. Київ, б-р М. Приймаченко, буд. 1/27, оф. 304/2.

тел.+38 093-348-58-85 +38 050-918-12-16 

е-mail:vladimir.chepurnykh@advantaseeds.com 

Біологічні Технології України-ЦЕНТР займається власним виробництвом мікробних препаратів для сільського господарства та присадибних ділянок. 

Контакти:  

Директор: Болоховський Владислав Вікторович.

Адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Амосова 1/34, оф. 1.

тел. +38 066 155 98 89, +38 096 155 89 89

е-mail: info@btu-center.com

ТОВ «Ландтех» офіційний дилер світових виробників сільськогосподарської техніки та додаткового обладнання техніки John Deere, JCB, Gregoire Besson, Monosem, Yetter, надає низку послуг, зокрема: продаж техніки та додаткового обладнання; продаж вживаної сільгосптехніки; сервісне обслуговування; продаж оригінальних запасних частин; надання послуг по точному землеробству.

Контакти:

Директор: Пінчук Володимир Вікторович

Адреса: Кіровоградська область, Кропивницький район, Київське шоссе, 27613.

тел. +38-050-367-16-44

е-mail: landtech@landtech-ukraine.com

Промислова компанія «Тімак Агро Україна» займається дослідженням та розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур, спеціалізується на продуктах для поліпшення структури ґрунту, живлення рослин та тварин. Компанія є дочірньою компанією Group Roullier.

Контакти:

Директор: Драган Каталін-Адріан

Адреса: вул. Амурська 6, 5 корпуc, Київ, Україна, 03022

тел. +38 044 290 42 81

е-mail: contact@ua.timacagro.com  

Торговий Дім «Агрохім» – офіційний дистриб’ютор провідних світових виробників засобів захисту рослин, насіння сільськогосподарських культур та мінеральних добрив. Крім засобів хімізації реалізує сільгосптоваровиробникам насіння зернових, технічних культур і багаторічних трав, спецодяг та засоби індивідуального захисту, сільськогосподарську техніку (трактори, сівалки, обприскувачі, техніку для обробітку ґрунту).

Контакти:

Директор: Пономарьов Роман Миколайович

Адреса: 63401, м. Зміїв, вул. Харківська, 86-А

тел. 050-472-66-29

е-mail: ostapenko.ivan@td-agrohim.com

Агрофірма «Сади України» – відомий український виробник посівного матеріалу, який реалізовує насіння власного та сербського виробництва, зокрема соняшнику, кукурудзи, пшениці, гороху і сої та ріпаків.

Контакти:

Директор: Деменко Сергій Володимирович

Адреса: Україна, 64032, Харківська обл., Кегичівський р-н, сел. Красне.

тел.+38 (098) 777-83-91, +38 (066) 777-83-91

е-mail: office@sadyukrainy.com.ua

Лімагрейн «LG» – виробник насіння кукурудзи, соняшнику, пшениці, ячменю, гороху та ріпаку озимого зарубіжної селекції. LG – це торгова марка кооперативу Лімагрейн, що спеціалізується на насінні основних польових культур.

Контакти:

Директор: Карбівський Віктор Леонідович

Адреса: Україна м. Київ 04053, вул. Тургенєвська, 55 2-ий поверх

тел.  +38 044 339-97-97

е-mail: Limagrain.ukraine@limagrain.com

Компанія «BASF» – найбільша у світі компанія хімічного спрямування, що виробляє засоби агрохімічного захисту рослин тощо.

Контакти:

Директор: Діма Тіберіу-Маріан

Адреса: б-р Дружби Народів, 19 м. Київ, 01042, Україна

тел.: +38 (044) 591 55 96

факс: +38 (044) 591 55 97

е-mail: basf.ukraine@basf.com

Агролабораторія ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА» є незалежним центром, який проводить відбір зразків для аналізу ґрунту з полів, води, насіннєвого матеріалу, рослин, добрив.

Контакти:

Директор: Таран Дмитро Валерійович

Адреса: вулиця Шосейна, 111а, Миколаїв, Миколаївська область, 54000

тел.: +380 (67) 676-17-94

е-mail: agroafina_pallada@ukr.net

Компанія ТОВ «ВІТЕРРА СІД», основною діяльністю якої є селекція сортів та гібридів різноманітних культур, випробування та виробництво якісного насіння. Компанія має широке портфоліо сортів та гібридів соняшнику, кукурудзи, озимої пшениці та ячменю, сої, кормових бобів, нуту та інших культур. Підтримка імпорту насіння гібридів соняшнику і кукурудзи, а також базового насіння сортів зернових і бобових культур для подальшого розмноження нашими партнерами в Україні.

Контакти:

Директор: Кордін Олександр Іванович

Адреса: 03040, м. Київ, вул. Васильківська, буд. 14, оф. 315

тел.: +38096 633 08 19

е-mail: info@viterra-seed.com.ua

«Агрохімічні технології» виробництво засобів захисту рослин.

Контакти:

Директор: Корнєєвець Володимир Михайлович

Адреса: Київська обл., Київський р-н, г. Київ, вул. В. Сосюри 6, офіс 307

тел.: +380 (067) 630 3466

е-mail: vladagro775519@gmail.com

ТОВ «ВоскорАгро» виробництво насіння зернових колосових культур.

Контакти:

Директор: Скорик Володимир Вікторович

Адреса: 20300, Черкаська обл., м. Умань, пров. І.Богуна, 5А кв. 48

тел.: +38-066-1122436, +38-067-4410109

е-mail: skorik-v@ukr.net

ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія» (П.А.Е.К.) провідна аграрна компанія південного регіону України. Основний вид діяльності – вирощування, переробка та реалізація зернових, бобових і олійних та овочевих культур.

Контакти:

Директор групи компаній «ПАЕК» - Шаповалов Валентин Миколайович

Адреса: м. Миколаїв, вул. Спаська, 19

тел.: +38 (0512) 768 918

е-mail: sp_paek@ukr.net

ТОВ «Золотий колос» виробництво насіння зернових колосових, технічних та кормових культур.

Контакти:

Директор: Іванова Надія Валеріївна

Адреса: Україна, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Кіровоградська 23 в.

тел.: +380933942900

е-mail: +380933942900@ukr.net

Провідні заклади аграрної освіти, науки і виробництва

Інститут рослинництва імені В.Я. Юрьєва

Контакти:

Леонов Олег Юрійович

тел.:+3809894522;

е-mail: yuriev1908@gmail.com

Селекційно-генетичний інститут – Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення НААН

Контакти::

Соколов В’ячеслав Михайлович,

0487895401,

е-mail: sgs-uaan@ukr.net)

Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства

Контакти:

Вожегова Раїса Анатоліївна

тел.: +380674201981

е-mail: scsanaas@ukr.net)

Миронівський інститут пшениці імені В.М. Ремесла НААН

Контакти:

Демидов Олександр Анатолійович

тел.: +380967708570

е-mail: office@mip.com.ua)

Білоцерківська дослідно-селекційна станція Інституту біоенергетичних культурі цукрових буряків НААН

Контакти:

Бузинський Микола Володимирович

тел.:  0456325495

е-mail: Bcdss1893@gmail.com)

Інститут землеробства НААН

Контакти:

Ткаченко Микола Адамович

тел.: 0445262327

е-mail: sznffn@ukr.net)

Всеукраїнський науковий інститут селекції

Контакти:

Парій Мирослав Федорович

тел.+380 (44) 507-11-70 , +380661122436

е-mail: info@vnis.com.ua  

ТОВ Вітерра Сід

Контакти:

Кордін Олександр Іванович

тел. 0966330819,

е-mail: snfo@vsttera-seed.com.ua)

ТОВ Одеський селекційний приватний інститут

Контакти:

Бойчук Геннадій Дмитрович

тел. 0503166899

е-mail: fungi@ukr.net)

Фермерське господарство БОР

Контакти:

Артюшенко Наталія Павлівна

тел. 0974992964

е-mail: fgbor96@gmail.com)

Державний науково-дослідний інститут польових культур «Селекція» (Молдова)

Контакти:

Бойчан Борис

тел. 023133151,

е-mail: bboincean@gmail.com

NPZ у Південному регіоні

Контакти:

Гіска Володимир

тел. 0444514279

е-mail: Info@npz.com.ua)

Волинська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту картоплярства НААН України

Контакти:

Савчук Петро Петрович

тел.0332706705.

Тож Міжнародний день поля у межах форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» 2023 року видався надзвичайно вражаючим та насиченим.
Працюємо задля пришвидшення Перемоги! Слава Україні!











































День Поля

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget