Підведення підсумків Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство»

9 червня 2023 р. відбулося підведення підсумків та оголошення переможців Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство», який проходив на базі Миколаївського національного аграрного університету. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.01.2023 р. № 9 Конкурс проводився за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія.

На перший тур Конкурсу було подано 321 проєкт з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 33 університетів таких країн як: Польща, Франція, Німеччина, Молдова, Латвія, Бразилія та ін.

Висококваліфікованим журі за кожним напрямком було визначено 147 фіналістів Конкурсу, які упродовж 6-8 червня 2023 р. захистили свої наукові проєкти на високому науковому рівні під час проведення підсумкової науково-практичної конференції та отримали дипломи І – ІІІ ступенів.

Щиро вітаємо переможців Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» та їх наукових керівників! Бажаємо Мирного неба, відмінних успіхів у науковій діяльності,  творчого натхнення та перемог у майбутніх конкурсах!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget