БЛАГОДІЙНА МИКОЛАЇВЩИНА-2022: БЛАГОДІЙНІСТЬ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ

16 червня 2023 року у приміщенні Миколаївського академічного художнього драматичного театру відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2022».

Із-поміж 94 заявок, що надійшли на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» від Миколаївської області було визначено переможців у 6-ти номінаціях: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Молодіжні доброчинні ініціативи», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність в соціальній сфері».

Переможне місце по праву посів Миколаївський національний аграрний університет - 3 місце у номінації «Доброчинність в соціальній сфері». Представила університет проректорка із науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата.

Велика родина Миколаївського національного аграрного університету ніколи не стоїть осторонь соціальних проблем, завжди підставляє своє плече ближньому, допомагає тим, хто цього потребує. Саме у таких традиціях виховується молодь університету, аби світ змінювався на краще!

Спільно наближаємо перемогу України! 

виховна робота,волонтери МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget