Міжнародний день поля в МНАУ-2023

Міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри».

1 червня 2023 року на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету урочисто святкували Міжнародний день поля.

Кафедра тракторів та с.г. машин, експлуатації і технічного сервісу інженерно-енергетичного факультету взяли участь у Міжнародному Дні поля та науково-практичній конференції у межах Міжнародного форуму «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри». Учасники Дня поля мали можливість ознайомитися із презентацією нових сортів зернових і гібридів технічних культур  вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів (Німеччина, Франція, Молдова, Сербія, Чехія та ін.), презентацією сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва – Mzuri, Claas, John deer та ін. Такий огляд є чудовою можливістю ознайомлення із перспективними сортами зернових культур та умовами їхнього вирощування.

Щиро дякуємо ректорові Миколаївського національного аграрного університету академіку В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну за надану можливість взяти участь у чудовому заході, що поєднав у собі освіту, науку і виробництво!




 



кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget