ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

19 червня 2023 р. на факультеті ТВППТСБ відбулося засідання Екзаменаційної комісії під головуванням доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка НААН, першого заступника директора з наукової роботи Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН Ковтун Світлани Іванівни, на якому відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» освітньої спеціальності 162 - «Біотехнології та біоінженерія».

Тематика кваліфікаційних робіт відзначалася актуальністю, практичним значенням та повністю відповідала предметній галузі спеціальності. А здобувачі під час захисту продемонстрували високий рівень володіння фаховими компетенціями та практичними навичками в галузі біотехнології, уміння на належному рівні вести наукову дискусію. Відповіді студентів на запитання від членів екзаменаційної комісії під час дискусії були логічними, аргументованими та професійними. 

Свідченням високого рівня підготовки робіт та їх захисту стали високі оцінки, які отримали здобувачі – 81,8% «відмінно»!

Співробітники кафедри біотехнології та біоінженерії щиро вітають випускників освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєнням освітньої кваліфікації «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії».

Бажаємо випускникам міцного здоров’я, наснаги, успішно скласти вступні випробування та вступити на навчання для здобуття наступного рівня вищої освіти «Магістр» в кращих традиціях єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету! 

Разом до Перемоги!







Доцент кафедри БтаБ О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget