23.06.2023 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої практики з Організації ресторанного господарства для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Зі вступним словом виступив завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу, професор Червен Іван Іванович, який ознайомив здобувачів вищої освіти із наказом щодо організації та проведення практики.
Керівник виробничої практики професор Банєва Ірина Олексіївна ознайомила студентів із методичними рекомендаціями виробничої практики, а також розповіла про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті, провела вступний інструктаж з техніки безпеки та ознайомила студентів із правилами поведінки на базах практики в закладах ресторанного господарства.
Дописати коментар