20 травня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу прослухали вебінар “Екоініціативи в закладах гостинності для післявоєнної модернізації України: виклики чи можливості.
Запрошені експерти:
Юрій Тустановський — підприємець, співзасновник сталого бренду Rekava, кандидат економічних наук.
“Rekava: дружність до довкілля як конкурентна перевага”
Анжеліка Зозуля - координаторка проєктів ГО “Плато”.
“Чому закладам гостинності варто інвестувати у природоорієнтовані рішення?”
Юрій Гладенко — начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації.
“Зелений курс HoReCa у відновленні українського туризму”
Роксолана Худоба - засновниця бренду Рере:Скло.
“Рере:Скло, як ми почали рятувати скляні пляшки?”
Ana Golja – керівниця проєктів екологічної ГО “Žmergo Association, Naval and History Museum of Croatian Littoral Rijeka” (Хорватія), а зараз також керівниця проєктів ГО “Društvo Ekologi brez meja” (Словенія).
“Zero Waste Event: organizational features and advantages ”
Дякуємо за цікавий та змістовний вебінар команду Zero Waste Mariupol.
Дописати коментар