Екоініціативи в закладах гостинності

20 травня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу прослухали вебінар “Екоініціативи в закладах гостинності для післявоєнної модернізації України: виклики чи можливості.

Запрошені експерти:

Юрій Тустановський —  підприємець, співзасновник сталого бренду Rekava, кандидат економічних наук. 

“Rekava: дружність до довкілля як конкурентна перевага”

Анжеліка Зозуля - координаторка проєктів ГО “Плато”. 

“Чому закладам гостинності варто інвестувати у природоорієнтовані рішення?”

Юрій Гладенко —  начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації. 

“Зелений курс HoReCa у відновленні українського туризму”

Роксолана Худоба - засновниця бренду Рере:Скло.

 “Рере:Скло, як ми почали рятувати скляні пляшки?”

Ana Golja  – керівниця проєктів екологічної ГО “Žmergo Association, Naval and History Museum of Croatian Littoral Rijeka” (Хорватія), а зараз також керівниця проєктів ГО “Društvo Ekologi brez meja” (Словенія). 

“Zero Waste Event: organizational features and advantages ”

Дякуємо за цікавий та змістовний вебінар команду Zero Waste Mariupol.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget