Доступна вища освіта у Миколаївському національному аграрному університеті

У складних умовах воєнного стану в Україні великої актуальності для випускників 2023 року набувають питання щодо можливості здобуття якісної вищої освіти в українських університетах.

У південному регіоні України провідним закладом вищої освіти є Миколаївський національний аграрний університет, який здійснює підготовку фахівців для різних галузей економіки України.  Важливо відзначити, що університет надає можливість здобути престижну освіту безкоштовно, на місцях як державного, так і регіонального замовлення.

Як зазначає ректор університету, академік В’ячеслав Шебанін, керівництво Миколаївського НАУ зробить усе можливе, щоб і в 2023 році усі спеціальності університету отримали вагому державну підтримку у вигляді бюджетних місць та, щоб у цей нелегкий для нашої країни час, здібна українська молодь мала доступ до якісної вищої освіти.

У Миколаївському НАУ успішно реалізується програма регіонального замовлення. Це єдиний заклад вищої освіти Півдня України, у якому для мешканців Миколаївщини обласною владою здійснюється фінансування 340 місць регіонального замовлення на затребувані в нашому регіоні спеціальності, з поміж яких «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Агрономія». Для вступників 2023 року це додаткова можливість навчатися за кошти обласного бюджету, а не за власний кошт.

У 2023 році прийом до університету буде здійснюватися також за кошти фізичних та/або юридичних осіб (на контракт). Зважаючи на складний час для кожного українця, в університеті прийнято рішення не збільшувати вартість навчання у порівнянні з минулим роком. Важливо, що вартість навчання на контрактній основі (від 8760 грн. в рік) є найнижчою у Миколаївській області та південному регіоні, а також серед закладів вищої освіти аграрного профілю. До того ж, для здобувачів освіти надається можливість оплачувати навчання щокварталу та щомісяця. 

Увага! У 2023 році вступити на навчання до Миколаївського НАУ можна без Національного мультипредметного тесту. Зокрема, така підтримка діє щодо спеціальностей: «Професійна освіта», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Харчові технології», «Агрономія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Агроінженерія».

Запрошуємо майбутніх вступників скористатися зазначеними перевагами та здобути вищу освіту у Миколаївському національному аграрному університеті!

Більше консультацій щодо вступу для навчання до Миколаївського НАУ у 2023 році Ви можете отримати звернувшись до приймальної комісії університету за телефонами: +38 (0512) 70-93-36, (068) 155-38-21, (097) 482-06-42. Адреса приймальної комісії: 54020, м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе, 9, ауд.106 (І поверх).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget