Шановні державні службовці, здобувачі вищої освіти!

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки вітає Вас із професійним святом – Днем державної служби! Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. 

Висловлюємо щиру подяку за тісну співпрацю заступнику начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополі О.О. Кальченко;  директору Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації Д.М. Дибченку; заступнику начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області, утвореного на правах відокремленого підрозділу ДПС України О.А. Купчишиній; начальнику Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) І.В. Ключник та іншим нашим стейкхолдерам, дійсним та потенційним здобувачам вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Миколаївського національного аграрного університету.

Бажаємо Вам здоров’я, мудрості, витримки у всіх життєвих випробуваннях, добра і добробуту, заслуженої шани і вдячності людей! Хай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального державного обов’язку.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget