РОЗГЛЯД КАНДИДАТУРИ ПРЕТЕНДЕНТА НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

14.06.2023 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії відбулося чергове засідання кафедри, на якому розглядали низку питань. Одним із питань порядку денного було розгляд кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача даної кафедри. 

Декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології М.І. Гиль ознайомив членів кафедри з умовами конкурсу та кандидатурою претендента – д.с.-г.н., доцента С.І. Лугового.

Доцент С. І. Луговий відзвітував про проведену роботу впродовж 2022/2023 н.р. та презентував програму розвитку роботи кафедри. Після доповіді виступили професори С.С. Крамаренко та М.І. Гиль, які позитивно охарактеризували претендента та рекомендували кандидатуру С.І. Лугового на посаду завідувача кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ.

За даними голови лічильної комісії в голосуванні взяли участь 8 співробітників кафедри, які одноголосно підтримали кандидатуру С.І. Лугового.

Вітаємо доцента С.І. Лугового з першим успішним етапом конкурсного відбору та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших професійних та наукових звершень!









Кафедра біотехнології та біоінженерії

кафедра біотехнології та біоінженерії,факультет ТВППТСБ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget