День захисту літніх людей

Щороку, 15 червня, рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19 грудня 2011 року (резолюція №66/127), відзначається Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей, або ж – День захисту літніх людей. Незважаючи на те, що літні люди (ті, яким за 60 років) мають багатий життєвий досвід, професійні навички та мудрість, вони теж потребують захисту та піклування!

Із нагоди цього свята Миколаївський національний аграрний університет привітав своїх добрих друзів - мешканців Міського геріатричного будинку милосердя імені Святого Миколая. Від імені Первинної профспілкової організації студентів та всього університету проректорка із науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата привітала мешканців будинку милосердя та вручила подарунки.

Те, як суспільство ставиться до літніх людей, безпосередньо впливає на стабільність і процвітання всього соціуму. Шанобливе і соціально відповідальне ставлення до стареньких - запорука благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їхнє місце в майбутньому, адже це невідворотній процес.





виховна робота,первинна профспілкова організація

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget