Навчально-практичний семінар з нагоди дня державних службовців

22 червня 2023 р. на навчально-практичному семінарі з нагоди Дня державних службовців за участю Кальченко О., заступника начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь, виступив з доповіддю випускник першого освітнього (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» – Одунтан Дамола Адебайо.

Дипломований фахівець, презентував результати свого дослідження на тему «Боротьба з корупцією в Україні». Одунтан Д. А. (науковий керівник проф. Гончаренко Ірина) відмітив, що тема подолання корупції є великим викликом для нашої держави, оскільки має негативний вплив на розвиток країни та призводить до руйнування довіри до урядових структур та державної служби в цілому. Дослідження було спрямоване на розуміння корупції, її причин, наслідків та розробку ефективних стратегій боротьби з нею. 

Ольга Кальченко відмітила високий рівень підготовки здобувача та вказала, що Миколаївський НАУ готує управлінців нового типу, фахівців у сфері публічного управління та адміністрування сучасного рівня, що вміють аналізувати державну політику та розробляти заходи для її реалізації. Також Ольга Кальченко зазначила, що такі амбіційні, талановиті та цікаві особистості, які зможуть змінити Україну на краще, потрібні на державній службі!

 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget