Профорієнтаційна робота кафедри економічної теорії і суспільних наук

20 червня 2023 року відбулася  профорієнтаційна зустріч з учнями 10-х,11-х класів Кривобалківського, Радсадівського та Шуринського закладів загальної середньої освіти I-III ступенів Миколаївського району Миколаївської області, яка була організована кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету в онлайн форматі.

 У цій зустрічі взяли участь викладачі кафедри економічної теорії та суспільних наук, а також декан обліково-фінансового факультету Біліченко О.С. 

Організатор та ведучий онлайн-зустрічі Мірошкіна Н.В. привітала учасників зустрічі. Вона надала інформацію про наявні спеціальності в університеті, які можуть обрати майбутні абітурієнти. Звернули увагу випускників шкіл на особливості вступу до МНАУ у 1923 році, проінформували майбутніх випускників  про переваги навчання саме на обліково-фінансовому факультеті МНАУ, вказавши, що якщо вони оберуть собі фах за спеціальністю «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування», то обов’язково після закінчення навчання  матимуть гарні перспективи працевлаштування. Були надані відповіді на численні запитання вступників.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget