МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

У період з 29 травня по 05 червня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ професор Крамаренко С.С., доценти Юлевич О.І. та Крамаренко О.С. та асистент Люта І.М. у дистанційному форматі пройшли міжнародне підвищення кваліфікації в м. Люблін (Республіка Польща). 

Основною метою вебінару було звернути увагу освітян на питання впровадження академічної доброчесності та умілого використання тайм-менеджменту при підготовці наукових робіт у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти зарубіжного досвіду.

За результатами пройденого навчання учасники розвинули професійні компетентності, набули нових навичок комунікації та ознайомилися з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо використання положень академічної доброчесності та тайм-менеджменту при підготовці наукових робіт. Набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати в освітній діяльності. Набуті компетентності допоможуть побудувати власну траєкторію роботи зі здобувачами вищої освіти використовуючи сучасні онлайн-методи та прийоми розвитку креативного, критичного та логічного мислення.

Після завершення виконання програми міжнародного підвищення кваліфікації учасники отримали Сертифікат учасника Міжнародного підвищення кваліфікації, що відповідає вимогам міжнародних стандартів. 






Кафедра біотехнології та біоінженерії


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget