Підбито підсумки роботи підготовчих курсів Миколаївського національного аграрного університету у 2022-2023 н.р.

У Навчально-науковому центрі професійної орієнтації Миколаївського НАУ успішно завершується 2022-2023 навчальний рік. 

Приємно відзначити, що незважаючи на воєнний стан, українська молодь обирає вітчизняні заклади вищої освіти для продовження навчання. Зокрема, близько 400 осіб пройшли підготовку до національного мультипредметного тесту 2023 року та подальшого вступу до Миколаївського НАУ.

За результатами підсумкового тестування слухачів підготовчих курсів та згідно з Правилами прийому до Миколаївського НАУ для здобуття вищої освіти в 2023 році видано Наказ від 02.06.2023 р. №108-ПК «Про нарахування додаткових балів слухачам підготовчих курсів». Згідно з наказом при вступі до Миколаївського НАУ в 2023 році на спеціальності 015 «Професійна освіта», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 181 «Харчові технології», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 208 «Агроінженерія» за успішне закінчення підготовчих курсів слухачам, які досягли високих успіхів у фаховому навчанні, нараховано від 8 до 10 балів до конкурсного рейтингу вступника. Це суттєва перевага напередодні Вступної кампанії 2023 року!  

Багаторічний досвід Навчально-наукового центру професійної орієнтації показує, що більшість слухачів підготовчих курсів обирають для подальшого навчання спеціальності саме Миколаївського НАУ. Бажаємо вам, шановні курсанти, скористатися у повній мірі перевагами додаткових балів за успішне закінчення підготовчих курсів при вступі до Миколаївського національного аграрного університету! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget