Заняття з дисципліни «Фінансовий облік – ІІ». Лектор – зовнішній стейкхолдер!

21 травня 2021 року для здобувачів вищої освіти третього курсу денної форми навчання обліково-фінансового факультету освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» лекційне заняття з дисципліни «Фінансовий облік – ІІ» було проведено головним бухгалтером ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Сівко Надією Миколаївною. До спілкування зі студентами долучилася також заступник директора з економічних питань Куценко Катерина Олександрівна.

Надія Миколаївна ознайомила здобувачів вищої освіти зі специфікою та напрямами роботи ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та особливостями їх відображення в обліку. Детальніше головний бухгалтер зупинилася на веденні обліку доходів, витрат, фінансових результатів та складанні фінансової звітності комунального підприємства. Студентам було продемонстровано форми річної фінансової звітності у програмі M.E.Doc та роз’яснено особливості формування статтей звітності та їх взаємозв’язок.

Колектив кафедри обліку і оподаткування щиро вдячний керівництву ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» за можливість проведення заняття в умовах виробництва та сподівається на подальшу плідну співпрацю.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget