Однією з освітніх компетенцій будь-якої освітньої програми є проходження студентами виробничої переддипломної практики для закріплення отриманих програмних результатів навчання, здобувачами вищої освіти безпосередньо на практиці, які будуть відображені у випускній дипломній роботі. Тому в межах виробничої переддипломної практики здобувачем Артеменко Аллою, яка навчається у Миколаївському НАУ на освітній спеціальності 181-«Харчові технології» СВО «Бакалавр», за дуальною формою навчання та одночасно працює на молокопереробному підприємстві ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», 06.05.2021 р. було проведено онлайн-екскурсію з фаху в умовах даного підприємства для здобувачів вищої освіти групи ХТ 4/1, організовану доцентом Л.О. Стріхою.
Під час онлайн-екскурсії здобувачів вищої освіти ознайомлено з лабораторною оцінкою якості молока-сировини в умовах лабораторії підприємства.
Кафедра переробки, стандартизації та сертифікації
продукції тваринництва
Дописати коментар