Профорієнтаційна робота кафедри зоогігієни та ветеринарії

21 травня 2021 р. викладачі кафедри зоогігієни та ветеринарії, доценти С.П. Кот та А.О. Бондар, факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології разом із відповідальним секретарем приймальної комісії університету, доцентом Є.В. Баркарем провели зустріч в онлайн-режимі з директором Вознесенського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Бузької сільської ради Миколаївської області, О.Б. Албулом. Представлено інформацію про факультети університету, навчання за освітніми спеціальностями та формами здобуття вищої освіти.
Відповідальний секретар Є.В. Баркарь надав інформацію про прийом вступників до Миколаївського НАУ на основі повної загальної середньої освіти у 2021 р. для здобуття освітнього ступеня молодшого бакалавра, бакалавра, магістра за державним замовленням і на умовах контракту. У співбесіді зазначено, що Університет – єдиний заклад вищої освіти в Україні, який вже два роки поспіль отримує місця регіонального замовлення. Зарахування вступників на навчання за регіональним замовленням буде здійснюватися за окремим конкурсом окремо по кожній освітній спеціальності на пільгових умовах для мешканців сіл та селищ міського типу.
С.П. Кот розповів про умови проживання у п’яти студентських гуртожитках, які є найкращими в Україні та Миколаївській області, а ціна – найнижчою. У співбесіді А.О. Бондар пропонувала відвідати Миколаївський національний аграрний університет як груповою екскурсією учнями випускного 11-го класу, так і індивідуально. Під час  розмови також повідомили, що в Миколаївському НАУ працює консультаційний пункт допомоги майбутнім вступникам, працівники якого надають роз’яснення щодо вступу до університету.
Дякуємо директорові Вознесенської ЗОШ О.Б. Албулу за плідну співпрацю із кафедрою зоогігієни та ветеринарії!





Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії
С.П. Кот, А.О. Бондар

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget