Підведено підсумки роботи підготовчих курсів Миколаївського національного аграрного університету 2020-2021 н.р.


На факультеті довузівської підготовки Миколаївського НАУ успішно завершується навчальний рік, на протязі якого більше 350 осіб пройшли підготовку до Зовнішнього незалежного оцінювання та подальшого вступу до університету.

За результатами підсумкового тестування слухачів підготовчих курсів та згідно Правил прийому до Миколаївського національного аграрного університету для здобуття вищої освіти в 2021 році видано наказ від 24.05.2021 р. №118-ПК «Про нарахування додаткових балів слухачам підготовчих курсів системи довузівської підготовки». 

Згідно наказу при вступі до Миколаївського національного аграрного університету в 2021 році на спеціальності 015 «Професійна освіта», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 181 «Харчові технології», 193 «Геодезія та землеустрій», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 208 «Агроінженерія» за умови подання сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що відповідають вимогам додатку 4 Правил прийому до Миколаївського НАУ для здобуття вищої освіти в 2021 році, нараховано додаткові до 10 балів за успішне закінчення підготовчих курсів слухачам підготовчих курсів, які досягли високих успіхів у фаховому навчанні.

Багаторічний досвід довузівської роботи факультету показує, що більшість слухачів обирають для подальшого навчання спеціальності саме Миколаївського національного аграрного університету. Бажаємо їм скористатися у повній мірі перевагами додаткових балів за успішне закінчення підготовчих курсів у вступній кампанії 2021 року! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget