Відкрита кураторська година

     25 травня 2021 р. відбулася відкрита кураторська година на тему: «Подорожуй Європою», яку підготували здобувачі вищої освіти академічної групи ВМ 3/1 освітньої спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.
    Присутніми на кураторській  годині були завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії  С.П. Кот, доцент І.Х. Лумедзе та студенти академічної групи  ВМ 2/1.
    Презентацію «Подорожуй Європою» представили здобувачі вищої освіти академічної групи ВМ 3/1 Войденко Яна, Климова Олена, та Великохатько Олександр, у якій прозвучала інформація про Бельгію, зокрема її географію, природу, міста; про Німеччину – її визначні місця: Бранденбурзькі ворота, Рейхстаг, Шварцвальд; про чудову природу, багату культуру, пам’ятки, смачну кухню Греції, а також її визначні місця: Колізей, Пантеон, Римський форум, Ватикан, Пізанську вежу; про Італію, як батьківщину демократії й філософії, математики і фізики.
     Справжні любителі подорожей, побувавши в європейських країнах, залишаться задоволені відпочинком. Тож, вирушайте в цікаву подорож до країни Європи!         





            

Куратор  групи  ВМ 3/1  Бондар А.О.


факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget