Дуальна освіта студентів інженерно-енергетичного факультету МНАУ


Впровадження дуальної освіти найбільш актуально для виробничої сфери де необхідно збільшення і покращення практичної складової. 

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки завжди приділяла значну увагу вдосконаленню практичної складової підготовки висококваліфікованих фахівців разом з керівництвом ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» на базі якого працює філія кафедри.

Постійні зустрічі з директором ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Логвіновим М.Ю. дають можливість  приділяти значну увагу удосконаленню практичних навичок студентів спеціальності 141 електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ, які проходять професійну підготовку в контексті впровадження дуальної освіти на філій кафедри. Робота на підприємстві дає їм можливість  удосконалювати теоретичні знання та здобувати практичні навички в цеху з експлуатації та ремонту електроустановок, контрольно-вимірювальних приладів та автоматики. 

Така співпраця – це чудова нагода для студентів здобути професійні навички працюючи в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та навчатися в університеті в контексті дуальної освіти.

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дякує за плідну співпрацю керівництво ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget