Профорієнтаційна робота кафедри зоогігієни та ветеринарії

14 травня 2021 р. викладачами кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Котом С.П. та Бондар А.О. разом із відповідальним секретарем приймальної комісії університету Баркарем Є.В. відбулася зустріч в онлайн-режимі з директором Дорошівської ЗОШ I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області Ковригою О.О. Представлено інформацію про факультети університету, навчання за освітніми спеціальностями та формами здобуття вищої освіти.
Відповідальний секретар Баркарь Є.В. надав інформацію про прийом вступників до Миколаївського НАУ за відкритими, фіксованими регіональними замовленнями, небюджетними конкурсними пропозиціями освітніх ступенів молодшого бакалавра, бакалавра, магістра. Зарахування вступників на навчання за регіональним замовленням буде здійснюватися за окремим конкурсом окремо по кожній освітній спеціальності на пільгових умовах для мешканців сіл та селищ міського типу.
У співбесіді Кот С.П. пропонував відвідати Миколаївський національний аграрний університет груповою екскурсією учнями випускного 11-го класу або індивідуально. У розмові також повідомлялося, що в Миколаївському НАУ працює консультаційний пункт допомоги майбутнім вступникам, працівники якого надають роз’яснення щодо вступу до університету.
Дякуємо директорові Дорошівської загальноосвітньої школи Ковризі О.О. за плідну співпрацю із кафедрою зоогігієни та ветеринарії!



Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії
С.П. Кот, А.О. Бондар


факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget