Участь у вебінарі «Проблеми підготовки і акредитації освітньо-професійних програм молодшого бакалавра»

У процесі підготовки до акредитації освітньо-професійної програми молодшого бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування 13 травня були учасниками вебінару «Проблеми підготовки і акредитації освітньо-професійних програм молодшого бакалавра», який організовано Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. У процесі виступів основних спікерів вебінару освітлено питання особливостей освітнього рівня молодшого бакалавра, основні критерії, за якими здійснюється акредитація освітньої програми, процедура акредитації та академічна доброчесність в освітньому процесі. 

Завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В. запросила до участі у вебінарі здобувачів вищої освіти 1-го курсу освітнього  ступеня «Молодший бакалавр» Кравчук Олену, Барзенкову Іуліанію, Петрушенко Марину. Для ознайомлення з основними питаннями такого змістовного та необхідного в умовах підготовки до акредитаційного процесу заходу було запрошено одного із стейкголдерів освітньої програми директора ПП «Світ-Бухгалтерія» Смутило Наталію Олександрівну.

Слухачі вебінару щиро вдячні організаторам та спікерам за структурно-логічну інформацію, відповіді на запитання, роз’яснення та практичні приклади.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget