Співпраця інженерно-енергетичного факультету МНАУ з ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» в рамках «За молоддю майбутнє»


21 травня на філії кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» відбулася спільна зустріч  з директором  Миколою Логвіновим, заступником міського голови  —директором департаменту ЖКХ Сергієм Коренєвим та представниками Миколаївського НАУ в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Каріне Горбуновою, викладачами кафедри  електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ларисою Вахоніною, Олексієм Садовим. На зустріч були запрошені студенти спеціальності 141 електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету, які  проходять професійну підготовку в контексті впровадження дуальної освіти на базі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Заступник міського голови  — директор департаменту ЖКХ Сергій Коренєв відмітив, що отримавши технічну частину знань, студенти будуть чітко розуміти у якому напрямку хочуть рухатись  –  управлінські навички, технічні навички для удосконалення практичних умінь на робочих місцях. Саме  технічна частина і цей досвід дасть розуміння молоді усіх процесів і гарний старт для розвитку і мати шанс отримати пропозицію в майбутньому працевлаштування та побажав  усім успіху.

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дякує за плідну співпрацю керівництво ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget