ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

Для набуття практичних результатів навчання та закріплення фахових компетенцій із дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва» 17 травня 2021 р. доцентом В.Д. Івановою для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу освітньої спеціальності 204-«Технологія ВПТ» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології проведено виїзне практичне заняття в умовах ЧП «Степанова». Тематика даного виїзного заняття: «Переробка воскової сировини та виробництво вощини».
Цех створений в 1998 році, на даний час він єдиний у Миколаївській області, який забезпечує вощиною не тільки бджільництво нашої області, а також експортує вощину в Грузію та Молдову.
Цех невеликий, але оснащений сучасним обладнанням, власники підприємства, один із яких є випускником Миколаївського НАУ, розробили сучасну технологію, яка дозволяє за одну годину виробити до 100 кг якісної вощини.
Студенти ознайомлені з технологічними процесами переробки воскової сировини, виготовлення і упаковки вощини, способами визначення її якості.
Незважаючи на важкі часи в бджільництві (велика гибель бджолиних сімей в осіннє-весняний період, зниження потреби вощини на пасіках), завдяки високій кваліфікації Степанова Юрія Вікторовича, цех продовжує працювати та забезпечує галузь бджільництва якісною вощиною.
Висловлюємо щиру подяку керівнику ЧП «Степанова» Юрію Вікторовичу Степанову за надану можливість проведення заняття в умовах даного підприємства, отримання цінних практичних навичок, та бажаємо міцного здоров'я, наснаги, успіхів та процвітання!

 



факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget