Кафедра інформаційних систем і технологій відновила співробітництво з компанією «Шелс»

Кафедра інформаційних систем і технологій відновила співробітництво з компанією «Шелс» із м. Кропивницький, яка є розробником геоінформаційної системи ГІС 6. В цій системі реалізовані основні функції: введення та оновлення даних; зберігання і маніпулювання даними; аналіз даних; подання даних і результатів. Програма поставляється з великим набором готових звітних форм, які можуть довільно коректуватися користувачами.

 Для навчальних закладів розробники надають безкоштовний мережевий комплект програми ГІС 6 з віртуальною ліцензією. Це унікальна програма, яка містить необхідний функціонал для виконання геодезичних, проєктних та інших земельно-кадастрових робіт. На практичних заняттях в університеті здобувачі вищої освіти будуть працювати з програмним продуктом ГІС 6. 

Плідна співпраця Миколаївського національного аграрного університету із розробниками геоінформаційних систем, компанією «Шелс», дозволить готувати фахівців спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» на високому професійному рівні із практичними навичками роботи з новими програмами.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget