Вітаємо із успішним захистом кандидатської дисертації!

Шановна Ірино Вікторівно! Науково-педагогічний колектив кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Миколаївського національного аграрного університету щиро вітає асистента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Смірнову Ірину Вікторівну з успішним захистом кандидатської дисертації на тему: «Продуктивність сортів пшениці озимої залежно від фону живлення в умовах Південного Степу України», подану на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.09 – рослинництво.
Окрема подяка та вітання науковому керівнику – доктору сільськогосподарських наук, професору Гамаюновій Валентині Василівні за підтримку, професійну думку, слушні поради та увагу до деталей!
Радіємо Вашим здобуткам!
Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і постійно боротися за свою мрію, бажаємо неймовірних сил, блискучих ідей для подальшого саморозвитку та самореалізації, продовжуйте наукову діяльність, працюйте над докторською!
Нехай основою подальшого розвитку та плідної професійної діяльності буде тільки міцне здоров'я та успіх, натхненна думка та щирі почуття, підтримка рідних і колег. Ми Вас любимо!



 

факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget