Підготовка бази навчальної практики з дисципліни «Гігієна тварин»

Завдання навчальної практики з дисципліни «Гігієна тварин» – засвоєння студентами необхідних теоретичних знань, набуття практичних навичок з основних зоогігієнічних вимог до умов утримання, догляду та годівлі сільськогосподарських тварин господарства.
5 травня 2021 р. відбулася зустріч доцента кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Алли Олександрівни Бондар із директором філії «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» Олегом Васильовичем Кривко. Під час розмови було розглянуто питання щодо проведення навчальної практики з дисципліни «Гігієна тварин» для студентів освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у господарстві. З керівником підприємства О.В. Кривко погоджено зміст робочої навчальної програми навчальної практики «Гігієна тварин» та методичні рекомендації для проведення навчальної практики для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» денної форми навчання.
Програмою практики передбачається ознайомлення здобувачів вищої освіти з основами технології ведення галузі конярства; санітарно-гігієнічне оцінювання умов утримання, годівлі, догляду і експлуатації статево-вікових груп тварин; отримання практичних навичок здобувачами вищої освіти із визначенням основних параметрів мікроклімату у тваринницьких приміщеннях філії «Південний племконецентр» ДП «Конярство України». 
Дякуємо за плідну співпрацю директору підприємства.





Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії А.О. Бондар

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget