Гостьова лекція на тему «Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму»

20 березня 2024 року для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»  ОС «бакалавр» було проведено гостьову лекцію на тему «Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму», з цікавою темою виступила Олена Чернега, докторка філософії, лідерка віртуального туризму, експертка з туризму та практикиня з формування туристичного продукту та цифрового туристично-культурного продукту, репутації та брендингу території, засновниця ГО «Цифровізація туризму та культури».
У своєму виступі пані Олена зачепила широке коло проблем цифровізації та оцифрування, їх ролі у розвиту віртуального туризму. Важливо, що оцифрування дозволяє зберегти історико-культурну спадщину, що в сьогоденних умовах є особливо важливим для України, а також сприяє її популяризації, а відтак і розвитку туристичного бренду нашої держави.
Прикметно, що використання цифрових технологій у туризмі одним зі своїх наслідків має появу нових професій, попит на які зростає паралельно зі зростанням попиту на віртуальний туризм. На підкріплення сказаного, Олена навела низку прикладів успішних кейсів, пов’язаних із використанням цифри в туризмі.
Дякуємо пані Олені  за цікаву та змістовну лекцію та професійний погляд на тенденції розвитку віртуального туризму та туризму загалом!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget