ВЕСНЯНА СЕСІЯ ШКОЛИ ВИБОРУ ПРОФЕСІЇ «ПРОФІ-СТРАРТ: СТАНЬ УСПІШНИМ»

Вибір професії – це один із найважливіших кроків у житті кожного учня. Це рішення, яке визначатиме їхнє майбутнє і напрямок кар'єри. Однак багато молодих людей стикаються з великою неоднозначністю і невизначеністю, коли мова йде про вибір професії. У цьому контексті допомога учням у виборі професії стає надзвичайно важливою. 

Так, 29 березня 2024 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки у рамках весняної сесії школи вибору професії «Профі-старт: стань успішним» організували онлайн-зустріч «Правильний вибір професії-крок до успіху» з учнями Миколаївського ліцею № 22 та Херсонської ЗОШ І-ІІІ №39 «Школа-родина» Херсонської міської ради. 

Модератором зустрічі виступила старший викладач кафедри Галунець Наталія, яка ознайомила учнів із порядком прийому на навчання для здобуття вищої та професійної передвищої освіти у 2024 році. Також звернула увагу і на:  особливості створення електронних кабінетів для вступу та подачі електронних заяв; застосування коефіцієнтів при вступі; фінансування підготовки здобувачів вищої освіти. Ознайомила абітурієнтів з переліком спеціальностей Миколаївського НАУ, акцентувала увагу і на спеціальності, яким надається особлива державна підтримка. Зробила наголос, що вступ до Миколаївського НАУ - це перший крок до  формування майбутньої успішної кар'єри.

Учасники весняної сесії "Профі-Старт"  висловили свої враження про захід як надзвичайно корисний та стимулюючий. Багато з них відзначили, що ця зустріч допомогла їм краще розуміти свої цілі та плани на майбутнє, а також визначити спеціальність на яку б вони хотіли вступити.

Щиро дякуємо, керівництву закладів та класним керівникам Олені Феліксівні і Наталії Миколаївні. 

Учням бажаємо успіхів, натхнення, мирного неба та чекаємо на зустріч у стінах Миколаївського НАУ!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget