22 березня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Аліна Богданова та Крістіна Хортів прийняли участь у другому етапі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
Наукова робота здобувачів на тему Gastronomic tourism in the Mykolaiv region: project «Wine roаd of the Southern Black Sea region» (Гастрономічний туризм в Миколаївському регіоні: проєкт «Винна дорога Південного Причорномор’я») присвячена розробці винної карти по крафтовим виноробням регіону.
Саме реалізація такого проекту на практиці є джерелом для розробки нових туристичних продуктів, які мають можливість покращити наратив туристичної дестинації в цілому, та сприятимуть диверсифікації туристичної діяльності в Миколаївській області.
Дописати коментар