Онлайн-зустріч із майбутніми вступниками «Мій усвідомлений вибір професії»

В рамках тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії» для учнів закладів загальної середньої освіти, кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було проведено онлайн-зустріч із випускниками Миколаївського ліцею ім. Ольжича.
На онлайн-зустрічі абітурієнти мали змогу переглянути відеоролик про Університет, ознайомитись з актуальними для вступу та навчання вкладками на офіційній сторінці МНАУ, особливостями освітніх програм, отримати відповіді на актуальні для них питання.
Відповідальний секретар приймальної комісії Євген Баркар розповів про умови здобуття майбутньої спеціальності в МНАУ, особливостей написання мотиваційного листа; акцентував увагу, що підготовка до вступу на будь-яку спеціальність розпочинається заздалегідь з опанування предметів, які передбачені правилами вступу. Завідувачка кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталя Сіренко розповіла про переваги навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», наголосила на важливості обрання майбутньої спеціальності як основи для впевненого професійного шляху та запоруки щасливого майбутнього.
Чекаємо на Вас у дружній родині Миколаївського національного аграрного університету!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget