Виїзне заняття з дисципліни «Основи наукових досліджень та патентування»

09 квітня 2024 р. було проведено виїзне заняття із дисципліни «Основи наукових досліджень та патентування» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр», доценткою кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидаткою с.-г. наук Калиниченко Галиною Іванівною із залученням представника навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету, завідувача лабораторії технології виробництва продукції тваринництва Володимира Шатовича Гарифулліна.

Впродовж зустрічі було обговорено низку питань, які стосувалися галузі вівчарства та свинарства. Зокрема технології утримання, годівлі та напування овець і свиней різних статево-вікових груп. Ознайомилися з основними показниками продуктивності тварин та особливістю проведення науково-господарських дослідів зі свиньми та вівцями. Також ознайомилися з діяльністю лабораторії з переробки м’яса, про роботу якої дуже змістовно доповіла завідувачка лабораторії Гарифулліна Валентина Іванівна. Також здобувачі вищої освіти відвідали лабораторію промислових технологій свинарства, в якій знаходиться найсучасніше обладнання з виробництва продукції свинарства, а саме з вирощування молодняку свиней, годівлі, напування та його утримання.

 Представлений матеріал викликав значну зацікавленість серед студентів, що відобразилося на великій кількості запитань, на які вони отримали детальні та інформативні відповіді.

Такий формат проведення занять дуже зацікавив здобувачів вищої освіти. А при поверненні додому вони ще вдосталь милувалися морем квітучих тюльпанів.

Висловлюємо подяку керівництву та фахівцям ННПЦ МНАУ при проведенні заняття та сподіваємося на подальшу співпрацю!!!





Доцентка кафедри ТВПТ Галина Калиниченко

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget