Здобувачі вищої освіти відвідали веснянську громаду

12 квітня викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та студенти гр. ПАУ 5/1 взяли участь у семінарі «Стан та проблеми формування та розвитку об’єднаних територіальних громад».
Голова Веснянської об’єднаної територіальної громади Леонід Мухарський та заступник голови районної ради Ігор Мухарський розповіли як проходить процес становлення громади, поділилися планами та перспективами розвитку.




Заступник сільського голови Тетяна Овсієвська, начальник відділу освіти Анна Кунпан поділилися першим досвідом роботи у об’єднаній територіальній громаді.




Свої думки та коментарі щодо процесу децентралізації висловили Олексій Пройдисвіт - радник голови облдержадміністрації, Юрій Піньковий - голова Миколаївської районної ради, Руслан Пересунько - голова ради волонтерів при Миколаївській РДА



Учні школи, члени шкільного самоврядування виступили с невеликим концертом та продемонстрували свої таланти.




Після семінару Веснянська громада запропонувала обговорити питання за невеликим фуршетом.


Студенти ставили запитання щодо напрямків розвитку об’єднаної громади та висловили пропозицію та бажання щодо проходження практики на базі Веснянської сільської ради та можливості реалізації своїх інноваційних проектів.


кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, факультет менеджменту, громада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget