Біотехнологія твориться руками студентів

16-18 травня 2017 року на базі факультету біотехнології та екологічного контролю Київського національного університету харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Біотехнологія», в якому взяли участь близько 40 здобувачів вищої освіти з різних ВНЗ України. Серед них була і команда Миколаївського національного аграрного університету у складі здобувачів вищої освіти групи БТ 3/1 факультету ТВППТСБ Лі Валерії, Левіт Нелі та Коломєйцевої Ольги, на чолі з доцентом кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Юлевич Оленою Іванівною.
 

У перший день відбувалася реєстрація учасників олімпіади та поселення у гуртожиток. Після цього були заплановані екскурсії у такі місця, як: ФФ Дарниця, ПрАТ Індар та Ботанічний сад.
На другий день розпочалась олімпіада, під час якої здобувачі вищої освіти повинні були показати знання з таких дисциплін: «Загальна біотехнологія», «Генетика», «Біохімія», «Загальна мікробіологія та вірусологія», «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв». В той же день були визначенні переможці і вже наступного дня відбулось нагородження та заохочення кращих майбутніх біотехнологів.




Усі учасники олімпіади отримали дипломи та подарунки, як від університету, так і від спонсорів — фармацевтичної корпорації «Артеріум». Команда Миколаївського національного університету була нагороджена дипломом третього ступеня. Також дипломом були відзначенні окремі учасники цієї команди за високий рівень знань з дисциплін: «Генетика», «Загальна мікробіологія та вірусологія» та «Загальна біотехнологія».


Здобувачі гр. БТ 3/1: Лі В. М.,
Левіт Н. В., Коломєйцева О. Д. та к.т.н., доц. Юлевич О.І.

2017, біотехнологія, годівлі тварин та біотехнології, факультет ТВППТСБ, олімпіада,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget