Інна Павлова – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

15-18 травня 2017 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки та спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України для студентів вищих закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.

За словами декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка, участь в олімпіаді взяли 36 студентів з 12 ВНЗ, які здійснюють підготовку фахівців-технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва в Україні. Перш, ніж перейти до відзнак, Вадим Кондратюк наголосив, що кожен учасник – вже переможець, адже став кращим у внутрівузівських змаганнях.



Гостям було запропоновано цікаву розважальну частину. Так, 16 травня після випробувань, учасники олімпіади відвідали Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, де було проведено пізнавальну екскурсію. Учасники відвідали меморіальний комплекс «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років» та Маріїїнський парк, розташований навпроти будинку Верховної Ради й Маріїнського палацу.
18 травня стартував останній день змагань та закриття олімпіади з підведенням підсумків і нагородженням переможців. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко разом із головою журі Миколою Сахацьким назвали імена переможців за результатами проведення двох турів, які проходили на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 15 по 18 травня 2017 року та вручили їм відзнаки. Отож, у командному заліку студентки Миколаївського національного аграрного університету Інна Павлова, Ольга Хомик і Вікторія Нестеренко посіли друге місце. В індивідуальному заліку студентка Інна Павлова отримала диплом за третє місце, студентка Ольга Хомик отримала грамоту за друге місце у номінації «За краще вирішення практичних завдань із дисципліни «Технології виробництва продукції тваринництва».




Конкурсна комісія відзначила високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, подякувала за участь у конкурсі та передала слова подяки науково-педагогічному колективу факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології» Миколаївського національного аграрного університету за високий рівень підготовки студентів.

Станіслав Миколайович побажав студентству не зупинятися на досягнутому і пам’ятати, що їхній успіх наполовину залежатиме від щоденної праці, докладених зусиль та наполегливості. Також на свято завітала в. о. директора НМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, яка привітала учасників та переможців олімпіади і побажала всім стати найкращими спеціалістами технологами у тваринництві для аграрного сектору нашої держави.


Інна Павлова, студ. гр. ТМ1/1,
 д.с.-г.н., проф. Патрєва Л.С.

2017, факультет ТВППТ, Всеукраїнська студентська олімпіада,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget