Студенти факультету менеджменту відвідали підсумкову конференцію до дня європи

19 травня 2017р. студенти факультету менеджменту, разом зі ст. викл. кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Гусенко А.А., були присутні на підсумковій конференції до Дня Європи «Питання євроінтеграції, захисту прав та імплементації права Європейського Союзу», яка відбулася у Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова.

Захід ініційовано Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови облдержадміністрації з соціальних, гуманітарних питань, молоді, туризму та надання адміністративних послуг В. З. Кіндратів та міський голова О. Ф. Сєнкевич, які зазначили, що саме молодь є рушійною силою впровадження європейських стандартів та цінностей в українському суспільстві. Начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Р. І. Возняк привітав учасників заходу та продемонстрував соціальний ролик «Що ми знаємо про Європу?».

Формат конференції складався із трьох панельних дискусій – «Євроінтеграція: успіхи та шляхи реалізації», «Права людини, їх захист в Україні, у країнах Європи та міжнародні механізми захисту», «Європейський суд з прав людини: імплементація практики, процедура звернення», учасники яких активно долучалися до виступів та обговорення.















2017, кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, факультет менеджменту, конференція,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget