Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

p25-27 квітня 2017 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Участь у ній взяли понад 120 студентів з усієї України. Миколаївський національний аграрний університет представляли здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій Зінов’єв Владислав та Кушнір Наталія під керівництвом к.с.-г.н., доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіної Т. М.



Студентів привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який наголосив: Україна дуже потребує сил і вмінь молодих фахівців. Особливо екологів, адже зараз фактично стоїть питання збереження планети. Нашому суспільству нав’язують думку, що для проведення реформ країні потрібні іноземні спеціалісти. Це не так. І своїми високими результатами учасники олімпіади ще раз довели, що вони мають хороші знання, вміють їх застосовувати і, значить, ми готові будувати Європу в Україні. Він побажав не втрачати цього інтелектуального потенціалу, розвиватися і навчатися та привітав переможців.



За результатами змагань Зінов’єв Владислав отримав диплом IIІ ступеня, а Кушнір Наталія отримала сертифікат за участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».


 
Члени журі олімпіади доценти Тетяна Манушкіна з Миколаївського національного аграрного університету  і Алла Колісник з Одеського державного екологічного університету  відмітили високий рівень організації проведення олімпіади, подякували організаторам та побажали майбутнім екологам вдосконалюватись та нести красу світ.



У вільний час , здобувачі вищої освіти та викладач відвідали історичні куточки міста Києва.








Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»! Бажаємо нових здобутків та перемог у навчанні, змаганнях і подальшій професійній діяльності!

2017, кафедра землеробства, факультет агротехнологій, Всеукраїнська студентська олімпіада,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget