ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» у 2016/2017 навчальному році

Вперше на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті». Цього року науковий захід відбувся 10-12 травня у три тури (тестування, теоретичний, практичний). Відкрив науковий захід ректор Миколаївського НАУ В.С. Шебанін. На відкритті Олімпіади були присутніми Директор Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шаров Олег Ігорович, який знаходився з робочим візитом у вищих навчальних закладах Миколаївщини, та народний депутат України, голова підкомітету з освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Кремінь Тарас Дмитрович.



В олімпіаді взяли участь 121 студент 42-х ВНЗ освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації.



Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» серед вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації стали такі здобувачі вищої освіти:
Горбач Тетяна Олексіївна – диплом І ступеня, Миколаївський національний аграрний університет.
Живко Ольга Зіновіївна – диплом ІІ ступеня, Львівський національний аграрний університет.
Семеніхін Максим Валерійович – диплом ІІ ступеня, Київський національний торговельно-економічний університет.
Воронко Анастасію Юріївну – диплом ІІ ступеня, Тернопільський національний економічний університет.
Якимчук Дмитро Дмитрович – диплом ІІ ступеня, Луцький національний технічний університет.
Треніна Юлія Максимівна – диплом ІІ ступеня, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет.
Окунєвич Ігор Олександрович – диплом ІІІ ступеня, Подільський державний аграрно-технічний університет.
Буткова Анастасія Юріївна – диплом ІІІ ступеня, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
Яковенко Анастасія Олегівна – диплом ІІІ ступеня, Миколаївський національний аграрний університет.
Субота Вікторія Олександрівна – диплом ІІІ ступеня, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця.
 Гнесь Оксана Петрівна – диплом ІІІ ступеня, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Тимофєєв Ярослав Сергійович – диплом ІІІ ступеня, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського.
Болєла Олена Олександрівна – диплом ІІІ ступеня, Херсонський національний технічний університет.

 


Нагороджені грамотами такі здобувачі вищої освіти:
Ніколайцева Ольга Володимирівна, Миколаївський національний університет ім. Сухомлинського – За правильну відповідь на найбільш складне запитання 2-го туру Олімпіади.
Щербіна Анастасія Олександрівна, Донецький національний університет імені Василя Стуса – За високий рівень знань з теоретичної частини дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті».
Герасимова Олена Григорівна, Житомирський державний технологічний університет – За швидкість у наданні відповідей під час тестування на ПЕОМ.
Синьогуб Марина Вікторівна, Черкаський державний технологічний університет – За найбільш змістовну відповідь на І теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Басманова Анна Олексіївна, Чорноморський державний університет імені Петра Могили – За найбільш оригінальну відповідь на І теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Платонова Вікторія Сергіївна, Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова – За найбільш оригінальну відповідь на ІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Кісільов Олег Вікторович, Таврійський державний агротехнологічний університет – За найбільш оригінальну відповідь на ІІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Нефедова Альона Віталіївна, Університет державної фіскальної служби України – За науковий підхід у відповіді на І теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Фонталіна Катерина Миколаївна, Сумський державний університет ННІ бізнес-технологій «Української академії банківської справи» – За науковий підхід у відповіді на ІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Мороз Дмитро Сергійович, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова – За науковий підхід у відповіді на ІІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Чередниченко Ксенія Андріївна, Центральноукраїнський національний технічний університет – За найбільш ґрунтовну відповідь на запитання 3-го туру Олімпіади.
Кушнирьова Оксана Іванівна, Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» – За найбільш змістовну відповідь на ІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Рибець Олена Григорівна, Сумський національний аграрний університет – За професійний підхід у відповіді на І теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Білашук Юрій Леонідович, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана – За інтеграцію освіти і практики під час виконання завдань Олімпіади.
Прусан Анастасія Вікторівна, Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля – За нестандартну відповідь на І теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Корнєтова Ірина Олександрівна, ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» – За нестандартну відповідь на ІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Коваль Дмитро Олегович, Херсонський державний аграрний університет – За нестандартну відповідь на ІІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Андреєв Павло Сергійович, Одеський національний політехнічний університет – За професійний підхід у відповіді на ІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Кабанова Ольга Павлівна, Одеський державний аграрний університет – За професійний підхід у відповіді на ІІІ теоретичне питання 2-го туру Олімпіади.
Мензяк Катерина Олексіївна, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка – За знання чинного законодавства під час розв’язання завдання Олімпіади.
Цуркан Анна Олегівна, Вінницький національний аграрний університет – За глибокі знання з теми «Облік розрахунків з підзвітними особами».
Фортуненко Кароліна Олександрівна, ДВНЗ «Ужгородський національний університет» – За глибокі знання з теми «Облік надходження основних засобів».
Демчук Юлія Володимирівна, Національний університет водного господарства та природокористування – За найбільшу кількість правильних відповідей під час виконання завдань 3-го туру Олімпіади.
Кулачко Марія Юріївна, Запорізький національний університет – За високий рівень теоретичних знань з програмного забезпечення 1С: Бухгалтерія.


Для науково-педагогічних працівників, які супроводжували учасників Олімпіади, проведено Науково-практичний семінар на тему: «Практичні можливості та перспективи використання в освітньому процесі сучасних інформаційних технологій».



У обговоренні взяли участь всі присутні, яким була надана можливість поділитися досвідом з окресленої теми зібрання. Всім учасникам видані сертифікати про участь у семінарі.
Підведення підсумків олімпіади провів перший проректор Миколаївського національного аграрного університету професор Бабенко Дмитро Володимирович.


Бажаємо Всім переможцям та учасникам ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади нових здобутків та перемог!

2017, Всеукраїнська студентська олімпіада, кафедра обліку і аудиту

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget