«Superгрупа–2017» на факультеті ТВППТСБ

І знову на факультеті технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології лунає гучний сміх та бурхливі оплески, а все тому, що 10 квітня відбувся загальноуніверситетський конкурс «Superгрупа–2017» під гаслом «Ми всі одна сім’я! Єдина ми родина!» – Миколаївського національного аграрного університету.
Конкурс проводився з метою підвищення освітнього, професійного, наукового рівня, розвитку творчої активності здобувачів вищої освіти, стимулювання активізації науково-дослідної, навчальної, культурно-масової, громадської роботи, роботи органів студентського самоврядування тощо. Основною метою конкурсу було виховання гідних громадян України, патріотів університету. 
Брати участь у даному заході виявило бажання 8 академічних груп факультету ТВППТСБ, а саме: група БТ 1/1, група Т1/1, група Т1/2, група Т1/3, група БТ 2/1, група Т2/1, група Т 2/3, група Т 4/1. Змагання проводилося у чотири етапи: візитка «Ми кращі у всьому», конкурс відео «Розумним бути в тренді», фото-конкурс «Казуси студентського життя» та кулінарний конкурс «Студентський харч», які відкрили багатогранність та талановитість наших здобувачів вищої освіти. 
Протягом всього вечору в залі відчувалась тепла та родинна атмосфера, адже факультет ТВППТСБ та університет в цілому – і є великою та дружньою родиною! Глядачів окрім груп-учасниць розважали своїми запальними піснями здобувачі вищої освіти факультету: Корчагова Анастасія, Доліновська Анна, Дмитренко Володимир, Теплов Вадим.
Конкурс подарував гарний настрій, задоволення та щирі посмішки. Усі групи вклали в свої виступи власну душу та кожна з них вже є кращою! За підсумками оцінювання журі, кожну групу було нагороджено грамотою у певній номінації, зокрема найкомунікабельніша, найорганізованіша, найзгуртованіша, найрозумніша, найяскравіша, найкреативніша, найоригінальніша групи та група глядацьких симпатій (що було солодким і приємним сюрпризом від інженерно-енергетичного факультету). Більше того, один з членів журі на конкурсі «Студентський харч» скуштував кожну страву та залишився і задоволеним, і нагодованим. Отак технологи зачарували суддів…
Кращою групою 2017 року факультету ТВППТСБ було обрано групу БТ 2/1 - староста Корчагова Анастасія та куратор – к.с.-г.н., доцент кафедри генетики годівлі тварин та біотехнології Галушка Ірина Анатоліївна. 
Друге та третє місця розподілили між собою: група Т 4/1 (староста – Негрєєв Олександр, куратор – к.с.-г.н., доцент Коваль О.В.) та БТ 1/1 (староста – Бугрім Ольга, куратор – д.с.-г.н., професор Крамаренко С.С.).
Ми щиро вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу і бажаємо злагоди та тепла в їх групах! Адже «Ми всі одна сім’я! Єдина ми родина!» – Миколаївського національного аграрного університету.




















факультет ТВППТСБ, студенти МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget