Результати Міжнародного чемпіонату "Молодь та підприємництво - 2017"

18 травня 2017 року за результатами виступів команд на IX Міжнародному чемпіонаті "Молодь та підприємництво - 2017" (м. Гомель, Білорусь) було оголошено переможців.



Університет було представлено здобувачами вищої освіти: Арутюнян А. Р., Архіпов Я.О., Горбач Т.О., Ендрес В.С., Молочко Т.І., Молчанова Т.В., Сердюк В.С., Трум О.Ю., Христенко О.О.
Науково – педагогічними працівниками кафедри обліку і оподаткування Вишневська О.М., Дубініна М.В., Ксьонжик І.В., Пісоченко Т.С., Горбач С.О.


Захист проектів відбувався у трьох лігах, від кожної ліги було відібрано три переможці. Команди університету виступали в першій та другій лігах.
Команда Навчально-наукового інституту економіки та управління університету посіла 2 місце у другій лізі.




 Було відзначено окремі проекти у номінаціях: "Кращий IT-проект", "Кращий інноваційний проект", "Ділова активність і ініціатива", "Суспільне визнання", "Кращий освітній проект", "Кращий бізнес-проект" та "Краща команда". Команди університету здобули перемогу у двох номінаціях.
 


 
Переможці та учасники конкурсу отримали пам'ятні подарунки від партнерів заходу.



 Дякуємо Білоруському торговельно-економічному університету споживчої кооперації, організаторам та партнерам за чудовий захід, який відкрив перед здобувачами вищої освіти нові можливості, подарував позитивні враження та багато нових знайомств.


 
Бажаємо усім командам нових перемог і бізнес – ідей!

2017, міжнародний конкурс, чемпіонат, обліково-фінансовий факультет, співпраця,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget