II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Хімія» на базі НУБіП України

16-18 травня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Хімія». В ньому взяли участь студенти вищих навчальних закладів з усіх куточків України, Миколаївський національний аграрний університет в тому ж числі. 

 Національний університет біоресурсів і природокористування України

Сам II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Хімія» складався з трьох турів: дистанційного (24-26 квітня 2017 року шляхом розсилки завдань електронною поштою), теоретичного (розв’язування задач) і практичного (виконання практичного завдання). Всі учасники були розподілені на секції, що відповідали напрямкам і глибині вивчення предмету хімії. 


Виконання практичного завдання учасниками другої секції

Таким чином було сформовано 3 секції: перша – для технічних ВНЗ, друга – агробіологічні та біотехнологічні спеціальності (до якої власне і належала я) і третя – ветеринарні та медичні спеціальності. Завдання дистанційного завдання для всіх секцій були однаковими, а от теоретичного і практичного – різними, тому переможець обирався у кожній секції, відповідно, окремо.

Студентів (від МНАУ – Олімпієва Олена Костянтинівна, Войчак Вадим Геннадійович) і супроводжуючих осіб (від МНАУ – Гирля Людмила Миколаївна), що завітали до Києва з інших міст, ознайомили із структурою університету та особливостями викладання в ньому. Крім того, їх забезпечили гуртожитками/готелями (на вибір) і організували екскурсії до Ботанічного саду НУБіП, Музею анатомії, що розміщені на території університету, а також оглядову екскурсію містом.

 Ботанічний сад НУБіП

 Музей анатомії

18 травня відбулося урочисте закриття II етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Хімія», де було нагороджено дипломами I-го,II-го,III-го ступенів учасників, що виявили найкращі знання з дисципліни, а також видано грамоти у певних номінаціях й сертифікати, які засвідчують участь в олімпіаді. 


 Метою проведення олімпіади було не тільки змагання у розрізі знань та науки, а й встановлення дружніх зв’язків між університетами, що, на мою думку, було досягнуто.

 Урочисте закриття олімпіади

Тож дякуємо Національному університету біоресурсів і природокористування України за чудову організацію і проведення II етапу Всеукраїнської олімпіади з «Хімії», а Миколаївському національному аграрному університету, зокрема факультету ТВППТСБ, за підтримку, віру і забезпечення можливості виявити свої знання та силу!

Учасниця II етапу Всеукраїнської олімпіади з «Хімії»
Студентка групи БТ2/1 факультету ТВППТСБ
Олімпієва Олена Костянтинівна,
канд. хім.. наук, доцент кафедри
агрохімії та ґрунтознавства
Гирля Л.М.

2017, Всеукраїнська олімпіада, кафедра ґрунтознавства та агрохімії,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget