Урочисте відкриття пам’ятного знаку Михайлу Григоровичу Ліванову

23 травня у Миколаївському національному аграрному університеті з нагоди урочистого відкриття пам’ятного знаку Михайлу Григоровичу Ліванову завітали почесні гості, шановні друзі, керівники й представники вищих навчальних закладів та наукових установ, сільськогосподарських підприємств, науково-педагогічні працівники,  співробітники, студентська молодь. Зокрема університет відвідали: Міністр освіти і науки України Лілія Михайлівна Гриневич; голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Юрійович Савченко; заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Вікторівна  Ковальова; президент  Національної академії аграрних наук України Ярослав Михайлович Гадзало; народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тарас Дмитрович Кремінь;  ректори вищих аграрних навчальних закладів, директори науково-дослідних установ та сільськогосподарських підприємств.






Встановлення пам’ятного знаку Михайлу Ліванову біля головного навчального корпусу університету, як і друге перевидання наукової праці вченого, є підтвердженням того, що  колектив Миколаївського національного аграрного університету  вбачає у постаті Михайла Григоровича свого фундатора,  людину, що заклала підвалини фахової аграрної освіти на Миколаївщині. Уся університетська родина шанує пам'ять фундатора  аграрної освіти та науки, професора Михайла Григоровича Ліванова і віддає належне його науковому доробку.
Почесні гості привітали університетську спільноту із знаковою подією у житті навчального закладу та власноруч перерізали стрічку біля пам’ятного знаку. Таким чином, було відкрито ще один символ славетного хліборобського краю на Півдні України.











Міністерство освіти і науки України, ректор МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget