Круглий стіл «Інформаційні технології в аграрному секторі»

11 травня 2017 року в Миколаївському національному аграрному університеті з нагоди Всесвітнього дня інформаційного суспільства відбувся круглий стіл «Інформаційні технології в аграрному секторі». Організатором заходу виступила кафедра інформаційних систем і технологій, за сприяння громадських організацій, провідних українських виробничих компаній, що працюють в області інформаційних технологій.
З вітальним словом до учасників круглого столу звернулась заступник декана по виховній роботі, Панфілова Антоніна Вікторівна.
Продуктивна співпраця кафедри інформаційних систем і технологій  з різними компаніями дає змогу вже починаючи з першого курсу опанувати інтелектуальними інформаційними технологіями. Крім того, студенти агрономічного факультету проходять виробничу практику, відвідують екскурсії, під час яких знайомляться з діяльністю підприємств, які за основу мають сучасні агротехнічні технології

Зі здобувачами спілкувались представники міжнародної компанії «Агроскоп» та UHBDP. Представник компанії «Агроскоп» розповіла про інтелектуальні рішення для агровиробників, зокрема впровадження інноваційних комплексних рішень, надання високопрофесійних агрономічних консультацій.   Представник компанії  UHBDP повідомив про перспективи розвитку бізнесу в Україні та можливості участі здобувачів вищої освіти  в таких проектах.



Під час круглого столу було презентовано доповіді, підготовлені здобувачами вищої освіти під керівництвом доцента кафедри інформаційних систем і технологій Нєлєпової Альони Володимирівни. Виступи стосувалися питань формування інформаційних ресурсів аграрної сфери, економічному аспекту використання інформації в аграрному секторі, інформаційних технологій в аграрному секторі.


На прикладі бізнес-проектів розглянуто агротехнології спільного вирощування різних культур та його особливості.  Доповідачі приділили значну увагу зарубіжному досвіду управління інформацією в межах аграрного сектору України. Учасників нагороджено призами і пам’ятними подарунками.





2017, круглий стіл, кафедра інформаційних систем і технологій, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget