Підсумки роботи Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу факультету ТВППТСБ

26-28 квітня 2017 року відбулася Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського НАУ «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».
26 квітня 2017 р. в актовій залі головного навчального корпусу Миколаївського НАУ було проведено пленарне засідання. Від факультету ТВППТСБ виступив із доповіддю «Впровадження ефективних технологічних рішень з годівлі свиней в умовах фермерських господарств» кандидат сільськогосподарських наук, доцент Дехтяр Юрій Франкович.
27 квітня 2017 року було проведено 5 секційних засідань і представлено 40 доповідей, участь у яких взяли також аспіранти й докторанти факультету ТВППТСБ.
На секції технології виробництва продукції тваринництвабуло представлено 6 доповідей; на секції генетики, годівлі тварин та біотехнології – 13; ветеринарної медицини і технології відтворення тварин – 7; на секції технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва – 7; на секції птахівництва, якості та безпечності продукції – 8. На секції конференції завітав Давиденко Володимир Маркович, кандидат біологічних наук, доцент, автор 600 видань – книг, монографій, статей, навчальних посібників, підручників та 12 посвідчень на винаходів. Усі доповіді були представлені у вигляді презентацій. Також, у роботі секції птахівництва, якості та безпечності продукції подано в режимі оn-line доповідь представника Міністерства сільського господарства Данії доктора Клаусен Єлени на тему «Біобезпека на підприємствах харчової промисловості Данії».











факультет ТВППТСБ, науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget