ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія»

Упродовж 17-19 травня 2017 року на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія» за напрямом «Агрономія», в якому взяли участь 95 здобувачів вищої освіти з 17 аграрних ВНЗ України.
У перший день для учасників олімпіади було проведено консультацію, а також екскурсію та ознайомлення з нашим гостинним містом.
Урочисто відкрив олімпіаду перший проректор МНАУ Дмитро Володимирович Бабенко, побажавши здобувачам освіти України успіхів, нових знайомств і гарних вражень.
Розпочалися насичені будні олімпіади, що передбачали виконання теоретичних та практичних завдань. У підсумку, учасники повинні були показати знання і вміння, необхідні для майбутнього спеціаліста-агронома, зокрема щодо насіння, рослин найпоширеніших сільськогосподарських культур, що вирощують на ділянках МНАУ, мінеральних добрив, комах-шкідників, бур’янів, ознак захворювань за гербарними зразками. 
Для науково-практичних працівників було проведено екскурсії до сільськогосподарських та переробних підприємств Миколаївщини. 
















факультет агротехнологій, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget