ВІДКРИТИЙ ВЕБІНАР «ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ – КРОК ДО УСПІХУ»

07 жовтня 2024 року кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки організувала профорієнтаційний захід у форматі відкритого вебінару на тему «Правильний вибір професії – крок до успіху». Цей захід був проведений для учнів Миколаївського ліцею №60 та сприяв обміну знаннями про важливість усвідомленого вибору професії у сучасному світі.

Модератором заходу виступила старший викладач кафедри Галунець Наталія, яка детально ознайомила учнів з зі структурою університету, спеціальностями. Крім того, Наталія Іванівна розповіла про початок роботи підготовчих курсів зі складання НМТ у 2025році.

Вибір професії є складним і актуальним питанням для молоді, яке завжди потребує серйозного підходу. Саме тому для обговорення цієї теми були запрошені: 

Яценко Наталія, заступник начальника відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості, яка розповіла про перспективи професійного майбутнього молоді, актуальні вакансії в Миколаївській області та ключові навички, що сьогодні цінуються на ринку праці;

Радзевич Тетяна, здобувачка вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, другого року навчання, освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування», яка поділилася своїм досвідом вибору закладу вищої освіти та важливими критеріями, які слід враховувати під час цього процесу.

Особливим моментом заходу став розіграш безкоштовних місць на підготовчі курси до НМТ-2025. Переможцем розіграшу став Кменний Ілля!

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам заходу!

Сподіваємося, що цей захід став корисним і надихаючим для учнів у прагненні зробити усвідомлений вибір професії у стінах Миколаївського національного аграрного університету!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget