Екскурсія для учнів Миколаївського ліцею №8: знайомство з університетом та секретами вибору професії

27 вересня 2024 року в стінах Миколаївського національного аграрного університету відбулася подія, що зібрала разом майбутніх студентів і досвідчених науковців. Університет гостинно прийняв учнів Миколаївського ліцею №8, для яких цей день став першим знайомством з можливостями та перспективами вищої освіти.

Зустріч розпочалася з вітальних слів ректора, В'ячеслава Шебаніна, який поділився історією університету та його досягненнями. До вітання приєдналися керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк, заступники деканів Аліна Борисова-Ярига, Ганна Побережець, Світлана Тищенко, завідувач кафедри менеджменту та маркетингу Анастасія Полторак та інші представники університету, кожен з яких розповів про важливість свідомого вибору професії.

Особливим моментом екскурсії став тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який провели університетські психологині Ганна Каськова та Ольга Баша. Учні дізналися про техніки психологічного заспокоєння, що допоможуть їм впоратися з хвилюванням під час НМТ, а також отримали поради щодо прийняття важливих рішень.

Після змістовного спілкування учні мали змогу ознайомитися з університетом – побачили сучасні аудиторії, лабораторії, музей МНАУ, затишну столову та актову залу. Візит до університету не лише надихнув старшокласників, але й дав їм реальне уявлення про навчання у МНАУ.

Щиро дякуємо колективу Миколаївського ліцею №8 за співпрацю та сподіваємося на майбутні зустрічі з активними та допитливими випускниками!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget