Жовтнева профорієнтаційна робота кафедри економічної теорії і суспільних наук

В перший тиждень жовтня старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук кандидат філософських наук Мірошкіна Наталія Валеріївна мала нагоду завітати до сіл Радсад та Новобогданівка Миколаївського району для обговорення низки важливих питань із директором Радсадівського ліцею Володько Світланою Миколаївною та Новобогданівського ліцею Якубенко Іриною Іванівною. Було підписано договори про співпрацю на поточний навчальний рік та отримано списки контингенту учнів 11 класів цих закладів освіти, передано інформаційні матеріали щодо прийому на підготовчі курси та План основних профорієнтаційних заходів Університету на 2024-2025 н.р. 

Також запрошено майбутніх випускників на екскурсію до Університету. Директори навчальних закладів зазначили, що учні випускних класів з великим інтересом ставляться до інформації про МНАУ, так як наш заклад розглядається ними як майбутня «Аlma mater» на шляху до професії своєї мрії. Це піддержуються тим, що традиційно кожен рік випускники цих шкіл стають здобувачами вищої освіти нашого Університету.

Під час зустрічі з учнями 11 класів Н.В. Мірошкіна розповіла про спеціальності університету, особливості навчання, про культурне та спортивне життя студентів, можливості, які надає Миколаївський національний аграрний університет для саморозвитку особистості. 

Директори Радсадівського та Новобогданівського ліцеїв передали викладачам МНАУ побажання плідної праці та творчого натхнення.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget